medyumen iyi bahis siteleri
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN KONAK'DANÜÇ AYLAR VE REGAİB KANDİLİ MESAJI

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, üç ayların başlangıcı ve 3 Şubat Perşembe günü idrak edilecek Regaib Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı

BAŞKAN KONAK'DANÜÇ AYLAR VE REGAİB KANDİLİ MESAJI
03 Şubat 2022 - 01:03
Başkan Konak mesajında; kandillerin insanların kalplerini birbirlerine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik, dayanışma duygularını artıran çok özel geceler olduğunu belirtti.

Bu kapsamda mübarek 3 aylara girmenin huzuru ve mutluluğunu yaşadıklarına işaret eden Konak, "İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumumuzda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceğine inanıyorum. Regaib Kandili'nin bizlere sunduğu düşünme fırsatını kullanarak toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. İslam aleminin Regaib Kandili'ni ve üç aylarını tebrik ediyor, bu gecede Yüce Mevla'ya açılan ellerin, yapılan dua ve yakarışların İslam aleminin birlik ve beraberliğine, toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesine, başta ilçemiz olmak üzere ülkemizin, milletimizin, İslam aleminin ve insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını temenni ederim." ifadelerini kullandı.
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum