medyum
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Konak; 42 Mahallede Görev Başındayız !

Başkan Konak; 42 Mahallede Görev Başındayız !
30 Ocak 2022 - 16:59
Geçen yıl yaşanan kuraklıktan sonra bu yıl yüzleri güldüren kar yağışı Yunak ilçesinde etkisini göstermeye devam ediyor.Yunak Belediyesi ve Karayolları ekipleri gece gündüz demeden ilçede oluşabilecek olumsuzluklara karşı 24 saat çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe merkezinde 50 cm, yüksek kesimlerde bulunan mahallelerde ise 90 cm’yi bulan kar kalınlığı ile hummalı çalışmalar sürüyor.Yunak Belediyesi , yoğun kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için şehir merkezinde ve 42 mahallede sorumluluk alanlarında kar temizleme ve yol açma mesaisine aralıksız devam ediyor.

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, tüm Konya ve ülkemizi  etkisini altına alan kar yağışının Yunak  genelinde de etkili olduğunu ifade ederek, vatandaşların kardan ve buzlanmadan etkilenmemesi için Yunak  Belediyesi olarak 11 araç ve 25  personelle görevde olduklarını söyledi.
Coğrafi olarak 2300 kmt2 alana sahip Konya’nın 3. Büyük ilçesiyiz. Kar temizliği ve yol açma çalışmalarının aralıksız şekilde devam ettiğini vurgulayan Başkan Konak , “Yoğun kar bereketi hayatı olumsuz etkileyebilir ancak Yunak Belediyesi olarak biz bu etkiyi en aza indirmek için sahada elimizden gelen gayreti gösteriyoruz..” ifadelerini kullandı.

 
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum