medyum
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN DURMUŞ;29 EKİM TÜRKSÜZ ANADOLU HESABI YAPANLARA EN BÜYÜK CEVAPTIR !

BAŞKAN DURMUŞ;29 EKİM TÜRKSÜZ ANADOLU HESABI YAPANLARA EN BÜYÜK CEVAPTIR !
29 Ekim 2021 - 00:17

DEVA Partisi Akşehir İlçe Başkanı  Arif Durmuş,Cumhuriyetin kuruluşunun 98.yıl dönümü münasebeti ile yayımlamış olduğu kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Türk Milleti’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 98. yıldönümünü kutlamanın gururu içerisindeyiz.

“Türk milletinin tarihi, destanlarla doludur. 29 Ekim’de İstiklal Savaşı’yla tarihin rotasını değiştirmiş, bölgesel ve küresel dengeleri baştan ayağa sallamış ve sarsmıştır” .”Türk’süz Anadolu hesabı yapanlara, devletsiz millet hayali kuranlara en kesin ve kalıcı cevap Türkiye Cumhuriyeti’nin ilanıyla verilmiştir. Ne mutlu bizlere ki, tarihin hiçbir döneminde savaşlar, kıtlıklar, işgaller, ayak oyunları, karanlık senaryolar milletimizin önünü kesememiş inançlarından, hedeflerinden ve vatan aşkından koparamamıştır. Cumhuriyetimiz sayesinde bugün geçmişimize gururla, geleceğimize ise güvenle bakıyoruz. 

98 yıl önce büyük bir özveri, umut ve heyecanla kurulan Cumhuriyetimizi Şehitlerimizin ve Gazilerimizin kutsal bir emaneti olarak bizden önceki nesillerden devraldık. Bizlere bu topraklarda yaşama imkânını sunabilmek için canlarını feda eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Şehit ve Gazilerimizi bir kez daha şükran ve minnetle anıyor, tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum