medyumen iyi bahis siteleri
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Akkaya'dan Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Akkaya'dan Kurban Bayramı Mesajı
20 Temmuz 2021 - 21:58

Akşehir Belediye Başkanı Dr.Salih Akkaya,Kurban Bayramı münasebeti ile yayımlamış olduğu kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

Mutluluğumuzu artıran, küskünlerin ve kırgınlıkların sona erdiği güzel bir bayramı idrak edebilmiş olmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Bu mübarek bayramda; mutluluklar paylaşıldıkça artacak, hüzünler de paylaşıldıkça azalacak inşallah. Bu nedenle sevgi, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularını en üst noktaya çıkarmanın gayreti içerisinde olmalıyız.

Sevgili Hemşehrilerim,

Dünyayı ve ülkemizi esir alan Pandemi nedeniyle, maske ve hijyen konusunda dikkatli olmayı sürdürmeliyiz. Ülkemizde yapılan aşı çalışmaları sayesinde inşallah önümüzdeki yıllarda bu beladan kurtularak, eski özlediğimiz o güzel bayram coşkusunu hep birlikte yaşayacağız.

Bayramları bayram yapabilmek ve herkese bayramı yaşatabilmek için, bayramlara buruk giren şehitlerimizin yadigârlarını, kahraman gazilerimizi unutmayarak onları da bu günlerde yalnız bırakmayıp bayram sevincimizi paylaşmalıyız. Yaşlılarımızı, ihtiyaç sahiplerimizi, öksüz ve yetim çocuklarımızı unutmayarak onların da bayramlarının bayram olmasını sağlamalıyız.

Akşehir Belediyesi olarak, Kurban Bayramı’nda, tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlikte şehrimizde her türlü önlemi aldığımızı, ilgili birimlerimizin bayram boyunca halkımızın hizmetinde olacağını da belirtmek isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Milletimiz başta olmak üzere; bütün İslam Aleminin Kurban Bayramını tebrik eder, Allah katında kurbanlarımızın makbul olmasını dileyerek, bayramın gönüllerimize huzur, sevgi ve kardeşlik duyguları dolmasına vesile olması ve yaşadığımız şu zor günlerden bir an önce, sağlıklı ve mutlu günlere dönmemiz için dualarımızın kabul olması temennisiyle tüm hemşehrilerime sevgi ve muhabbetlerimi sunarım.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum