medyumen iyi bahis siteleri
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Akkaya'dan Dünya Kadınlar Günü'nde Kadınlara Hediye

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle şehir genelindeki kadınların Kadınlar Günü’nü kutlayıp onlara hediye olarak mutfak önlüğü dağıttı.

Başkan Akkaya'dan Dünya Kadınlar Günü'nde Kadınlara Hediye
09 Mart 2022 - 22:38

Başkan Akkaya ziyaretleri kapsamında ilk olarak Salı Pazarı’na giderek burada alışveriş ve satış yapan hanımlara hediye dağıttı. Pazardaki hanımların kadınlar gününü kutlayan Başkan Akkaya, Pazar yerindeki erkek satıcılara da eşlerine götürmeleri için mutfak önlüğü verdi.

Başkan Akkaya pazarın ardından Müze Meydanı ve İnönü Kavşağında hanımların yolda yürüyen hanımların kadınlar gününü kutlayıp, hediye verdi.

Başkan Akkaya Kadınlar Günü ziyaretleri kapsamında Akşehir Şehit Osman Aydoğan Halk Eğitimi Merkezi’ni ziyaret ederek buradaki sınıflarda kurs gören hanımlarla buluştu. Kursiyer hanımlara ve eğitmenlerine hediye vererek Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Akkaya, kurslar hakkında da bilgi aldı.

Kadının elinin değdiği her işte başarı olduğunun altını çizen Başkan Akkaya “Toplumumuzun birleştirici ve koruyucu unsuru olan kadınlarımız, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok payı olan aile ve toplum hayatının temel direğidir. Bu özel günde başta şehit eşleri ve anneleri olmak üzere; şefkatin fedakârlığın ve üretkenliğin simgesi olan tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü bir kez daha kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum