medyumen iyi bahis siteleri
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN AKKAYA'DAN 12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ MESAJI

Akşehir Belediye Başkanı Dr.Salih Akkaya,İstiklal Marşı’mızın TBMM'de kabulünün 101.’inci yıldönümü münasebeti ile bir kutlama mesajı yayımladı

BAŞKAN AKKAYA'DAN 12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ MESAJI
11 Mart 2022 - 12:50

Başkan Akkayamesajında;Türk Milleti’nin bağımsızlığına ve inandığı tüm kutsal değerlerini destanlaştıran İstiklal Marşı’mızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 101.’inci yıldönümünü idrak etmenin gururunu yaşıyoruz.

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy, yazdığı İstiklal Marşı'yla milletimizin içindeki o ulvi ve büyük duygulara adeta tercüman olurken; İstiklal Marşı, milletimizin onur ve gurur mücadelesinin simgesi olarak milletimizin gönlüne taht kurmuştur. Bu destansı eser, vatan, millet, istiklal ve istikbal sevgisiyle yoğrulmuş aziz milletimizin, bu kutsal değerlerine göz dikenlere karşı gösterdiği büyük kahramanlıkların, eşsiz dizelerle tezahürüdür.

Bizlere ve geleceğimizin umudu olan gençlerimize düşen; Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından Türk Milleti’ne armağan edilen bu eşsiz marşın her kıtasını, her bir dizesini kalbinin derinliklerinde hissetmeyi sürdürerek, Türkiye’nin sahip olduğu milli ve manevi değerleri muhafaza edip, bu değerler üzerinden ülkemizi dünya devletleri arasında hak ettiği seviyeye çıkarmayı misyon edinmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; İstiklal Marşı’mızın 101.’inci kabul yıldönümünde Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u bir kez daha rahmetle anıyor, Bayrağımız ve Vatanımız uğruna şehit düşen tüm kahramanlarımıza Cenab-ı Haktan rahmet dileyerek, minnet ve şükranlarımı sunuyorum dedi

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum