medyum
Reklam
Reklam
Reklam

AKŞEHİRSPOR'UN İLK YARI KARNESİ

AKŞEHİRSPOR'UN İLK YARI KARNESİ
31 Aralık 2021 - 18:01
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Bölge 2. Grup'ta mücadele eden Akşehirspor, ligin ilk yarısını 14 puanla 6. sırada tamamladı. Ekip, bu süreçte 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. 

Kırmızı beyazlı ekip, geride kalan 9 haftada 15 gol atarken, kalesinde 13 gol gördü. 

VEDAT AYDIN ZİRVEDE

Akşehirspor'un skoruna 9 oyuncu katkı sağladı. Bunların başında ise Vedat Aydın geliyor. 3 Golle takımın en golcüsü unvanını elinde bulunduran Aydın, bu golleri de ligin ilk haftasında kaydetti. Akşehirspor skoruna Onurcan, Çağlar, Hakan ve Okan ikişer golle, Aykut, Kutay, Oğuzhan ve Ufuk birer golle katkı sağladı. 

FARKLI GALİBİYET ve YENİLGİ

Akşehirspor ligin ilk devresinde farklı galibiyet ve farklı yenilgi tattı. 2021-2022 sezonunun ilk maçında Karaman ekibi Sudurağı Gençlerbirliği'ni gol yağmuruna tutarak sahadan 6-0 galibiyetle ayrılan Akşehirspor, en farklı mağlubyeti de Isparta'da aldı. 32 Emrespor deplasmına çıkan Akşehirspor, sahadan 5-0 mağlup ayrıldı. 

TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞKLİĞİ YAPILDI

Akşehirspor yönetimi, ligin ilk dört haftasında istenileni veremeyen Hasan Kurtuluş Vurgun ile yolları ayırdı. Teknik direktörülük koltuğuna ise eski hocalardan İhsan Dikici getirildi. 

Akşehirspor Ligin ikinci yarısına ise 1 aylık aranın ardından 30 Ocak Pazar günü Sudurağı Gençlerbirliği deplasmanı ile başlayacak. İkinci yarının ikinci haftasında ise Konya Derbisi oynanacak. Akşehirspor, Sarayönü Belediyespor'u konuk edecek. 

 
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum