medyumen iyi bahis siteleri
Reklam
Reklam
Reklam

Akşehir'in Yeni Müftüsü Hemşehrimiz Ahmet Müjdeci Oldu

Yaklaşık 6 yıldır Akşehir İlçe Müftüsü olan Ahmet Kardaş’ın İzmir ili Seferihisar ilçesine atanmasının ardından Akşehir İlçe Müftülüğüne ise Aydın ili Koçarlı İlçe Müftüsü, hemşehrimiz Ahmet Müjdeci atandı.

Akşehir'in Yeni Müftüsü Hemşehrimiz Ahmet Müjdeci Oldu
06 Haziran 2021 - 04:44

 Akşehir İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş'ın Diyanet İşleri Başkanlığı’nın kararnamesiyle  İzmir Seferihisar İlçe Müftülüğüne  atanması sebebi ile Akşehir'deki görevi 21 Haziran'da son bulacak. Akşehir İlçe Müftülüğüne ise Aydın Koçanlı ilçe Müftüsü Ahmet Müjdeci aynı tarihlerde ilçemize gelecek. 

AHMET MÜJDECİ KİMDİR ?

Konya'nın Akşehir İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Akşehir'de tamamladı. 1998 yılında Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. Konya'nın çeşitli ilçelerinde İmam-Hatiplik ve İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmenliği yaptı.

2000 yılında Edirne'de vatani görevini yaptı. 2002-2005 yılları arasında DİB Selçuk Eğitim Merkezi'nde İhtisas eğitimini tamamladı. 2005 yılında Konya-Seydişehir vaizi olarak atandı. 2007 yılında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Temel İslam Bilimleri, Kelam dalında Yüksek Lisansını tamamladı.

2008 Yılında Paris'te Fransız Dili ve Kültürü Enstitüsünde (Institut de Langue et de Culture Françaises - ILCF Paris)Fransız Dili ve Kültürü ile ilgili 6 ay süreli eğitim aldı.

2008-2012 Yılları arasında Fransa'nın Strasbourg Şehrinde Din görevlisi olarak bulundu. Bu süre zarfında Strasbourg Diyanet Türk İslam Birliği'nde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

Yurt dışı dönüşü bir süre Seydişehir vaizliği görevine devam ettikten sonra 2013 yılında Adana/Feke Müftülüğüne atanan İlçe Müftümüz Ahmet MÜJDECİ, 2017 yılına kadar burada görev yaptıktan sonra 31 Ekim 2017 tarihinde Koçarlı İlçe Müftülüğü görevine başladı.

Fransızca ve Arapça bilen İlçe Müftümüz evli ve üç çocuk babasıdır.


Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum