medyum
Reklam
Reklam
Reklam

Akşehir Belediyesi'nden Uluslararası Fotoğraf Yarışması

Akşehir Belediyesi'nden Uluslararası Fotoğraf Yarışması
01 Şubat 2022 - 01:10

Akşehir Belediyesi tarafından; (AKFAD) Akşehir Fotoğraf Amatörleri Derneği, TFSF Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu ve FIAP Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu işbirliği ile “63. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği” kapsamında uluslararası bir fotoğraf yarışması düzenliyor.

Kuraklık konulu 8.’nci uluslararası fotoğraf yarışmasında; kuraklığın doğal yaşama, ekolojik çevreye, toplumsal alanda beşeri ve ekonomik faaliyetlere etkilerine dikkat çekmek, kuruyan su kaynaklarının önemine vurgu yapmak hedefleniliyor.

Türk ve Dünya fotoğrafçılarını bir araya getirecek olan yarışmada son katılım tarihi :12 Haziran 2022 saat 23.00 olarak belirlendi.

Yarışmanın jüri üyeliklerini; Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, (Fotoğraf Sanatçıları Sernur Bağcı, M. Turgay Bilge, Berna Büyükerdem ve Hakan Tokuç yapacak.

Yarışmada; 18 Haziran 2022 tarihinde jüri toplanacak, sonuçlar ise 21 Haziran 2022 tarihinde açıklanacak. Yarışmanın ödül töreni ve sergisi ise 05-10 Temmuz 2022 tarihinde Akşehir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Yarışma ile ilgili detaylı bilgi http://www.aksehir.bel.tr adresinden öğrenilebilinecek.

Yarışmadaki ödüller ise şu şekilde:

FIAP Altın Madalya

TFSF Altın Madalya

FIAP Gümüş Madalya

TFSF Gümüş Madalya

FIAP Bronz Madalya

TFSF Bronz Madalya

FIAP Mansiyon (6 adet)

TFSF Mansiyon (3 adet)

Akşehir Belediyesi Özel Ödülü (Plaket)

AKFAD Özel Ödülü (Plaket)

Sergileme (en fazla 50 adet)FIAP En İyi Fotoğrafçı Ödülü (Toplamda en fazla kabul (sergileme + ödül) alan fotoğrafçıya verilecektir.)

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum