medyumen iyi bahis siteleri
Reklam
Reklam
Reklam

AKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN ŞOFÖRLER ODASINA VİNÇ DESTEĞİ

Akşehir Belediyesi ile Akşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası arasında hizmetlerin sunulmasına ilişkin İş birliği protokolü imzalandı.

AKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN ŞOFÖRLER ODASINA VİNÇ DESTEĞİ
19 Ağustos 2021 - 21:05

Belediye Başkanlık Makamında gerçekleşen imza törenine Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Akşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fikri Kurt, Akşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Yiğit, Akşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Ebubekir Akbulut ile Akşehir Şehir İçi Minibüsçüler ve Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kılınç katıldı.

Protokol bağlamında, Belediye meclisinin 06/07/2021 tarih ve 93466266-301. 05-70 sayılı karar gereğince Akşehir Şoförler ve Otomobilciler Odasına faaliyetlerinde kullanılmak üzere Hidrolik Teloskopik Bomlu Kurtarıcı Vinç imzalanan protokol çerçevesince tahsis edildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya” Akşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın beklentilerine cevap verebilecek donanımda olan 442.500 TL bedelli Hidrolik Teloskopik Bomlu Kurtarıcı Vincimizi imzalanan protokolle teslim etmiş bulunmaktayız. Aynı zamanda teslim etmiş olduğumuz vinç için Belediyemizin ihtiyaç duyması halinde kullanım hakkının da olduğunu buradan ifade etmek istiyorum.  Kurum ve kuruluşlarımızla olan iş birliklerimiz devam edecek“ dedi

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum