medyumen iyi bahis siteleri
Reklam
Reklam
Reklam

AKÇA'DAN 30 AĞUSTOS MESAJI

AKÇA'DAN 30 AĞUSTOS MESAJI
30 Ağustos 2021 - 02:05

MHP Akşehir İlçe Başkanı Av.Salih Akça yayımlamış olduğu kutlama mesajında ;müstakil ve onurlu yaşayabilmek adına, mukaddes vatan topraklarımızı işgal edenlere karşı verilen kurtuluş destanının nihayeti olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 99. yıl dönümünü içtenlikle kutluyorum dedi.

Başkan Akça mesajında ; Büyük Taaruz ile hızlanan kurtuluş mücadelesi, milletimizin var olma ve birlikte yaşama arzusunun gönüllerde yükseldiği bir meşale olmuş ve kutlu bir dönem olarak tarihteki ayrıcalıklı yerini almıştır.Gazi Mustafa Kemal’in 1919’da Türk milletinin istiklali için yapılan yolculuğu 30 Ağustos günü Mustafa Kemal Paşa omzuna tekraren almış olduğu tarihi sorumluluk olan Başkomutanlık yetkileri sonucu 30 Ağustos günü düşman Dumlupınar da imha edilmiş ve 1922 Eylülünde de düşman İzmir de denize dökülmüştür.30 Ağustos Zaferi emperyalizmin milletimiz aleyhine kurguladığı oyunları bozmuş, yapılan sinsi hesapları alt üst etmiştir.Bu zaferle birlikte, Türk milletinin son anayurdundan başka gidecek bir yeri olmadığı ve buranın ne pahasına olursa olsun korunacağı muhataplarına duyurulmuştur.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımızın devamlılığı ve bağımsızlığı yolunda çok önemli bir anlamı olan Zafer Bayramımızın 98. yıl dönümünü kutluyor; başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün ülkü ve silah arkadaşlarını, milletimizin selameti için canlarından seve seve vazgeçen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnet hislerimle anıyorum.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE” 

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum