UNUTMA!


Biz  Türkler tarihimiz boyunca esaret altında yaşamadık bundan sonra da yaşamayacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi muazzam insanları kendi içerisinden çıkarma becerisine sahip bu millet her zaman tam bağımsızlığı hedeflemiş ve ulaşmıştır. Tam bağımsızlığa ulaşmamızın şüphesiz ki en büyük faktörü vatanın her karış toprağını kendi kanıyla ıslatan şehitlerimizdir.
      Bu vatan üzerinde yaşayanlar, damarlarından Türk kanı akan her bir kişi vatan için canını vermekten gocunmayacaktır. Bu uğurda üzerimize düşen her görevi eksiksiz yapmaktan muhakkak geri durmayacağız. Öncelikli görevimiz alışmamak ve unutmamak olmalıdır. 
      Ama...
      Alışıyoruz , gencecik canların ölmesine , alışıyoruz. Eskiden isimlerle anılan şehitler şimdi ise rakamlarla bahsedilir oldu. Tehlikenin farkında mısınız ? 
Bir şehit verdik diye Menemen’i yakın diyen Mustafa Kemal Atatürk’ten, şehit haberi verirken yüzü gülenlere kaldı ülkemiz.
      Elbette ateş düştüğü yeri yakar ama bu umarsız davranışların sonunda o ateş hepimizin evine düşecek ve hepimiz yanacağız.
    Ömer Faruk’u ,Ali’yi, Selçuk’u, Recep’i ,Coşkun’u,İsmail’i, Sinan’ı, Aykut’u ve daha nicelerini unutmayın. Akan kan bizim kanımızdır,yanan can bizim canımızdır. Unutma Türk budunu. Ne diyor atam Bilge Kağan, ‘’Unutursan öleceksin.’’